Vape-vagnar är lika bekväma som pre-rolls, och så länge komponenterna i din patron är pålitliga, kommer du inte att ha några problem med vaping. Faktum är att om du inte kan bestämma dig erbjuder de fördelar att överväga.

När du använder HHC vape-vagnar tas gissningarna helt bort från ekvationen. Till skillnad från andra tekniker för oljekonsumtion, såsom en dab-rigg, kräver vagnar liten eller ingen ansträngning eftersom du helt enkelt trycker på en knapp och andas in. När du inte har tid att sitta och koppla av är oljevapevagnar den bästa metoden att uppleva cannabis.

För att använda en HHC vape-vagn, anslut en fristående vagn till ett 510 uppladdningsbart batteri. På så sätt förvandlar du produkten till en vapepenna. Följ sedan instruktionerna nedan:

Ladda batteriet.

Fäst kassetten: ta bort förpackningen och fäst vagnen genom att skruva fast den på batteriet. Dubbelkolla för att se till att den är ansluten på rätt sätt.
Slå på batteriet: tryck på knappen fem gånger för att slå på batteriet om det inte är automatiskt. Lampan indikerar att den är redo att användas.
Tryck och andas in: håll ner knappen och andas in mjukt genom munstycket på vagnen. Ånga bör komma in i dina lungor och vid utandning bör du också se en del ånga komma ut ur munnen.

VAD ÄR DOSEN AV HHC?

Som med alla andra substanser bör du vara försiktig så att du inte förångar mer än vad du kan hantera. För HHC kan du börja med en dos på 10 till 20 mg per portion. Vänta några minuter tills effekterna börjar. Om du behöver mer, öka dosen med 5 mg tills du hittar din sweet spot.

Om du är helt ny på THC är den bästa vägen att gå 5 mg, eller till och med 1 till 2 mg om du inte känner dig tillräckligt äventyrlig. Det är inte alltid nödvändigt att ha stora doser för att känna effekterna av HHC vape-vagnar.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *